Újságírás

Molnár Csaba a Magyar Hang munkatársa. Újságírói pályáját etológiai ismeretterjesztő cikkek írásával kezdte az Élet és Tudományban, a Természet Világában és az IPM-ben. Később a régi Origo.hu tudomány- és egészségrovatainak külsős cikkírója lett, majd 2008-tól a Magyar Nemzet szombati Magazin mellékletének újságírójaként dolgozott a lap megszűnéséig. 2020 nyaráig az Index tudományrovatában dolgozott.

Főként természettudományos és technológiai témákkal foglalkozik. Indexes cikkei itt, a Magyar Nemzetben megjelent cikkeinek archívuma itt található. Írásait megtalálják a minden pénteken megjelenő Magyar Hangban.

Díjak, elismerések

lc5a2883_resize
Lovász László, az MTA elnöke átadja Molnár Csabának az Akadémiai Újságírói Díjat

Molnár Csaba gyakorlatilag az összes szakmai díjat elnyerte, ami szakterületén szóba jöhet. Ezek közül legrangosabb az Akadémiai Újságírói Díj, de kitüntették a Semmelweis Egyetem Kopp Mária Médiadíjjal, és az év informatikai újságírójává is választották. Kitüntetéseinek listája itt érhető el.

Elektronikus könyvek

molnar_0557
Előadás a World Science Forum keretében megrendezett európai tudományosújságíró-konferencián

A kényelmesebb olvasás érdekében elektronikus könyvekben gyűjtöttük össze Molnár Csaba legjobbnak tartott írásait. Ezek ingyenesen letölthetők, majd számítógépen, táblagépen, mobiltelefonon, ekönyv-olvasón olvashatók PDF, Kindle és EPUB formátumban is. Az ekönyvek listája itt érhető el.

Hírdetés